Behandling av ångest

Kvalitetsmedicin
maj 17, 2022 0 Comments

Det finns en mängd olika metoder när det gäller att behandla ångest. Det finns naturliga ångestmediciner, receptbelagda mediciner, rådgivning, meditation och till och med yoga för behandling av ångest.
Naturliga metoder för att behandla ångest

Det finns ett antal örter, vitaminer, mineraler och aminosyror som kombineras i pillerform eller används separat som utgör en naturlig metod för att behandla ångest. Örter mot ångest inkluderar passionsblomma, johannesört, kalott och valeriana för att nämna några. Du bör undersöka dessa örter för ångest och produkterna som innehåller dem innan du fattar ett beslut att köpa dem.
Förskrivna mediciner för behandling av ångest

Den mest välkända förskrivna ångestdämpande medicinen är Alprazolam, handelsnamnet Xanax. Alprazolam är tänkt att behandla den kemiska obalansen i din hjärna som är förknippad med ångest. Alprazolam erbjuds i ett urval av styrkor som ger din läkare möjlighet att välja rätt dos för dina ångestproblem. Receptbelagda mediciner för behandling av ångest har höga ekonomiska kostnader och risk för biverkningar.
Rådgivning för behandling av ångest

Den huvudsakliga metoden för rådgivning för ångest kallas kognitiv beteendeterapi (KBT). Denna rådgivningsmetod hjälper dig att identifiera oro och de omständigheter som utlöser ångesten. Du kommer förmodligen att känna dig obekväm under dessa första sessioner eftersom du kommer att konfrontera situationer som du fruktar, men att konfrontera dessa rädslor är en viktig aspekt av din återhämtning.
Meditation för behandling av ångest

Den frid och avslappning som meditation för ångest ger till ditt sinne, kropp och själ har visat sig hjälpa till att lindra stress genom att minska din ämnesomsättning, sänka ditt blodtryck och puls, och sakta ner andning och hjärnvågor. Du måste hitta ett lugnt ställe att meditera ostört på – sätt ditt mål att träna meditation för att behandla ångest 20 minuter på morgonen och kvällen.
Yoga mot ångest

Yoga tränar dig att slappna av, andas långsamt och att röra din kropp på ett lugnt sätt. Yogaställningar, kända som asanas, hjälper till att upprätthålla den positiva hälsan hos ditt nervsystem, och att sträcka ut och lossa dina muskler och skelettsystem. Den fysiska frigörelsen som uppnås genom att gå igenom en yoga för att behandla ångestrutinen hjälper dig att ge dig en lugn och avslappnad känsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *