Naturliga ångestmediciner

juli 17, 2020 0 Comments

Som med alla andra alternativa behandlingar finns det många naturliga ångestmediciner på marknaden. Det är absolut nödvändigt att du gör din forskning för att hitta de naturliga ångestmediciner som har visat sig vara effektiva för att övervinna ångest.

Eftersom det bokstavligen finns dussintals örter, vitaminer, aminosyror och mineraler som säljs för att hjälpa till att behandla ångest, är det upp till dig att sålla igenom reklamkampanjerna och hitta den produkt som är bäst lämpad för dina behov.
Typer av naturliga ångestmediciner

Här är ett urval av några av ingredienserna du bör söka eller undvika i naturliga ångestmediciner.
Kava Kava

Denna ört har en snabb lugnande effekt på nervsystemet med en upplyftande, euforisk känsla. Det är också ett muskelavslappnande och milt lugnande medel. Det är specifikt för ångest, spänningar, stress, irritabilitet och sömnlöshet. En gång populär är Kava Kava nu förbjuden i vissa länder efter att människor upplevt leverskador, i vissa fall ledde till döden.
Withania

Withania är en ört som fokuserar på att besegra de negativa effekterna som orsakas av svaghet och nervös utmattning på grund av stress.
Passionsblomma

Passionflower är en säker naturlig ångestmedicin som slappnar av nervsystemet och arbetar för att bekämpa nervösa störningar som hjärtklappning, ångest, kramper, epilepsi, sömnlöshet och stress.
Vänderot

Roten till denna populära naturliga ångestmedicin används främst som ett milt lugnande medel för att lugna rastlöshet. Valeriana är också värdefullt som ett milt lugnande medel för människor som upplever känslomässig stress och används ibland i stället för ångestdämpande läkemedel.
Johannesört

Denna ört kan användas både internt och externt för att avhjälpa nervsmärta och agitation i nervsystemet. Johannesört är en av de få naturliga ångestläkemedlen som har genomgått moderna kliniska studier, som visade att den var effektivare än vissa receptbelagda ångestmediciner.
Kattmynta

Kattmynta är en ört som används för att minska feber och för att uppmuntra sömn för dem som lider av sömnlöshet.
Lavendel

En ört känd för sina lugnande egenskaper och som en tonic för att stödja nervsystemet, lavendel främjar sömn och avslappning på ett naturligt sätt.
Vitamin B-komplex

Ger näring till nerv- och hjärnvävnad för hälsosam mental funktion. Detta komplex hjälper till att ge koststöd för korrekt metabolisk funktion av kroppens immunsystem och hjälper också kroppen att framgångsrikt hantera trötthet och spänningar.

One thought on “Naturliga ångestmediciner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *