Naturligt botemedel mot ångest

Sömntabletter
november 7, 2019 0 Comments

Om du letar efter ångestlindring och först föredrar att prova ett naturligt ångestmedel istället för ordinerade ångestmediciner, så är följande en lista med alternativ som du kan prova.

Ett naturligt botemedel mot ångest kommer vanligtvis i pillerform, men andra, som Bachblom Essences, är flytande. Du bör vara säker på att följa anvisningarna för alla naturliga ångestmedel.
Naturligt botemedel mot ångest – inget recept krävs!
Alpranax

Alpranax är redaktörens val av naturliga ångestprodukter. Detta överlägsna örttillskott minskar effektivt de fysiologiska symtomen relaterade till stressinducerad ångest med sin kraftfulla formel av GABA, L-Theanine och B-komplexa vitaminer.
Anxietol 7

Ingredienserna i Anxietol 7s naturliga ångestmedel inkluderar 5-HTP, L-Theanine och B-vitaminer för att lindra stress och ångest.
Bachs blomsteressenser

Bach Flower Essences, som består av 38 blomessenser gjorda av källvatten infunderat med vilda blommor, är tänkta att korrigera känslomässiga obalanser och få dig att ha en mer positiv syn. Den ursprungliga formeln, Bach Rescue Remedy, är formulerad för att lugna människor i stressiga eller nödsituationer.
Clarocet

Clarocets naturliga ångestmedel är tänkt att ge stöd för säker och effektiv lindring av ångest, oro, rädsla, stress, panikattacker och oro. Clarocet är gjord av välbekanta vitaminer och mineraler, såväl som de mindre vanliga 5-HTP, passionsblomma, Rhodiola Rosea, johannesört, valerianarot och vinterkörsbär
Proloftin

Proloftins naturliga ångestmedel innehåller L-Theanine, Magnolia Bark och Rhodiola Rosea för omfattande stresslindring.
Relacore

Relacore är ett bantningspiller som hävdar att dess stressreducerande ingredienser kommer att få dig att gå ner i vikt eftersom stress gör att du bygger upp fett. Relacore innehåller vanliga vitaminer och mineraler, samt den mer exotiska magnoliabarken, passionsblomman och panax ginseng.
ReloraMAX

Förutom att minska stressnivåerna, syftar ReloraMAX till att förbättra din sexlust genom att naturligt förbättra din libido. ReloraMAX innehåller magnoliabark och korkträdsbark.
Relora för viktminskning

Relora Appetite Suppressant örttillskott riktar sig mot fysiologiska triggers som orsakar stressrelaterad ätning genom att reglera kortisolnivåerna. Kortisolhormonet påverkar direkt ens reaktion på stressfaktorer.
Seredyn

Innehåller de naturliga ångestläkemedlen Valerianarot, Passionsblomma och L-Theanin, Seredyn är en snabbverkande kapsel som lindrar ångest i fyra till sex timmar.
Welatonin Depression Ångest

Ingredienserna Ginkgo Biloba, Sammetsböna och johannesört i Welatonins naturliga ångestmedel ska lugna dina nerver, minska stress och få dig att må bättre med dig själv.
Naturligt botemedel mot ångest: sista tankar

Se till att det Natural Anxiety Remedy du väljer har tillräckliga koncentrationer av stress och ångestlindrande ingredienser. När kapslar innehåller många vanliga vitaminer och mineraler finns det inte mycket utrymme över för de dyrare örterna för ångest

One thought on “Naturligt botemedel mot ångest”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *