Genexa stresslindring

260 kr2609 kr

Artikelnr: N/A Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Genexa Stress Relief är en produkt utformad för att lindra symptomen på daglig stress som många av det moderna livet och många av de problem som har plågat människor från början av vår existens. Vad som skiljer sig med denna produkt från många av de moderna försöken från stora läkemedelsföretag är att den inte förlitar sig på restriktiva mediciner som kräver tillstånd från en registrerad läkare. Istället använder Genexa Stress Relief en lång lista med ingredienser som är väl respekterade bland homeopatiska utövare. Vidare sägs det endast använda icke-GMO-element, vilket bara förstärker dess påståenden om att vara helt naturliga.

Genexa Stresslindring Ingredienser

 

Genexa Stress Relief

Ekologisk Aconitum napellus 12x; Calcarea carbonica 8x; Ekologisk Gelsemium sempervirens 12x; Organisk Lycopodium clavatum 12x; Ekologisk Nux vomica 12x; Ekologisk Passiflora incarnata 3x; Ekologisk Valeriana officinalis 3x inaktiva ingredienser: Ekologiskt karnaubavax, organiskt kompatibel naturlig smak, organiskt maltodextrin, organiskt riskliextrakt, organiskt druvsocker.

Det viktiga att förstå om den långa listan av ingredienser i denna produkt är fördelarna som de påstås producera. Bland dem finns förmågan att minska stress, agitation och överkänslighet. Vissa element är tänkta att minska ångest och sömnlöshet medan andra hävdar att de minskar trötthet och rastlöshet. Ännu fler ska hjälpa till med oförmåga att koncentrera sig, irritabilitet och till och med förväntansfull ångest. Vissa läggs till för att hantera oro och oförmåga att tänka klart. Andra lades till för att hjälpa till med orolig sömn och allmän stress medan andra fokuserar på nervositet och matsmältningsbesvär.

Genexa Stress Relief: Hur det fungerar

Genexa Stress Relief är ett homeopatiskt hälsohjälpmedel och är FDA-registrerat. Uppsättningen av homeopatiska ingredienser sägs vara blandade för att fungera snabbt och hjälpa till att återaktivera många av människokroppens naturliga processer som normalt skulle hantera många av dessa stressrelaterade problem men som till stor del har äventyrats i äldre delar av befolkningen, särskilt i mer högutvecklade regioner som tenderar att uppleva en snabbare livstakt och större påfrestningar som man inte har känt till i områden med långsammare och mer naturliga livsstilar.

Genexa Stress Relief: Pris

Även om vi inte kunde hitta en officiell produktwebbplats för Genexa Stress Relief, visar vår forskning att den är tillgänglig på ett brett spektrum av välkända onlinebutiker inklusive Amazon.com, Walmart.com och till och med eBay.

 

Ytterligare information

Välj Kvantitet

1 flaska (60 flikar), 2 flaskor, 5 flaskor, 10 flaskor