Köp Sildalis online

2087 kr10436 kr

Beskrivning

Allmänt bruk

Sildalis är ett kombinationsläkemedel som består av både Tadalafil och Sildenafilcitrat. Denna kombination tillåter användare att uppnå en kraftfull och stabil erektion och förlänger samtidigt den sexuella akten, vilket gör Sildalis till den kompletta lösningen nummer ett för otrolig sexuell njutning. Så köp Sildalis Online och få det bästa av dess användning.

Dosering och riktning

Användare bör ta bara en tablett Sildalis minst 20 minuter före sexuell aktivitet, men det rekommenderas att ge tabletten en timme på sig att lösas upp och börja verka. Vanlig dos av Sildalis består av 100 mg Sildenafil och 20 mg Tadalafil.

Försiktighetsåtgärder

Original Sildalis ser ut som röda filmdragerade tabletter med rektangulär form. För att få ut det mesta av din terapi, följ instruktionerna som ingår i paketet. Om du provar Sildalis för första gången är det nödvändigt att konsultera din läkare. Grundlig konsultation i tid kommer att låta dig undvika eventuella biverkningar och göra din behandling så effektiv som den kan bli.

Kontraindikationer

Sildalis kan orsaka allvarliga biverkningar om det inte tas på rätt sätt. Innan allt, rådfråga din läkare för att ta reda på om du kan ta läkemedlet utan allvarliga biverkningar. Överkänslighet mot läkemedlets komponenter, lågt blodtryck och andra tillstånd kan vara kontraindikationer för användning av Sildalis.

Möjlig biverkning

I sällsynta fall kan Sildalis vara en orsak till negativa effekter. De visar sig som illamående, diarré och kräkningar, yrsel, dåsighet och yrsel, rodnad, halsbränna och blodtrycksfall eller synproblem, inklusive suddighet och överkänslighet mot ljus. De flesta patienter upplever dock aldrig några av dessa biverkningar. Med tanke på alla dessa är det upp till dig att köpa Sildalis Online och få ut det bästa av dess användning.

Farmakologisk interaktion

Sildalis, som en kombination av Tadalafil och Sildenafilcitrat, kan interagera med andra antihypertensiva medel. Det rekommenderas inte att ta Sildalis tillsammans med läkemedel som sänker blodtrycket eller vasodilatorer. För mer detaljerade rekommendationer, läs bipacksedeln eller kontakta din läkare.

Missad dos

Sildalis kräver inte regelbundet intag, så om du har missat dosen kan du bara ignorera det. Du bör dock komma ihåg att det måste gå minst 20 minuter efter att du tagit läkemedlet.

Överdos

Om du har överdoserat Sildalis bör du kontakta din läkare för råd. Om du upplever någon av läkemedlets negativa effekter i måttlig eller svår form, sök omedelbart medicinsk hjälp.

Lagring

Förvara Sildalis på en mörk och torr plats i rumstemperatur borta från barns räckhåll. Kontrollera nödvändigtvis utgångsdatumet på förpackningen innan du börjar ta läkemedlet.

varning

Vi tillhandahåller endast allmän information om mediciner som inte täcker alla riktningar, möjliga läkemedelsintegrationer eller försiktighetsåtgärder. Information på webbplatsen kan inte användas för självbehandling och självdiagnos. Eventuella specifika instruktioner för en viss patient bör överenskommas med din hälsorådgivare eller läkare som är ansvarig för ärendet. Vi frånsäger oss tillförlitligheten av denna information och misstag den kan innehålla. Vi ansvarar inte för några direkta, indirekta, speciella eller andra indirekta skador till följd av någon användning av informationen på denna webbplats och även för konsekvenser av egenbehandling.

Ytterligare information

Välj Kvantitet

15mg 2st, 50mg 2st, 1000mg 2st, 200mg 2st, 500mg 2st